Ολοκλήρωθηκε με επιτυχία το "2ΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BADMINTON ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ"

18/05/2015

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε σε παιδιά και γονείς το τοπικό τουρνουά Αντιπτέρισης που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Δρυμού το απόγευμα της Κυριακής 17/05. Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνολικά 32 αθλητές των ηλικιακών κατηγοριών Κ11 και Κ13, από τους οποίους οι 22 είναι αθλητές του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες χωρίστηκαν σε ομίλους ανάλογα με το φύλο και την εμπειρία στο άθλημα της Αντιπτέρισης. Συγκεκριμένα τέσσερις όμιλοι, δυο αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα. Τα παιδιά αντιμετώπισαν όλους τους αντιπάλους τους στον όμιλο και οι καλύτεροι προκρίθηκαν στην νοκ-άουτ φάση των  προημιτελικών.

Οι συμμετέχοντες:

Για τον Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
Αθανασιάδου Γ., Ματαρά Μ., Μπέλτση Μ., Γούσιου Ε., Αλεξανδρίδου Α., Αλεξανδρίδου Ανθ., Ζώτου Κ., Χατζηκαλία Δήμητρα, Ευθυμίου Αγγελική, Γιαννακίδου Παρασκευή, Καραγκιοζίδου Μαρία, Καραγκιοζίδου Αικατερίνη, Καραγκιοζίδης Αντώνιος, Πετράκης Μ., Μουρατίδης Α., Μουρατίδης Δ., Χατζηευστρατίου Μ., Γερονικολάκης Β., Μπούρα Μ., Κουντουράς Α., Λαγκαδάκης Ι., Μπέλτσης Μ.

Για τον ΕΑΤΕΚ και ΕΠΙΚΟΥΡΟ
Προβατίδης Γ., Κυρίμης Σ., Παπακονδύλης Π., Αναστασίου Ε., Δουκόπουλος Γ., Κυρίμη Φ., Τσώτση Ε., Παπακυριαζή Φ., Τσώτσης Δ., Κιοσίδης Ι.


 

Οι νικητές:

Αγόρια Κ11
1η θέση Προβατίδης Γ. (ΕΑΤΕΚ)
2η θέσηΚυρίμης Σ. (ΕΑΤΕΚ)
3η θέση Αναστασιου Ε. (ΕΑΤΕΚ)
3η θέση Παπακονδύλης Π. (ΕΑΤΕΚ)

Κορίτσια Κ11
1η θέση Καραγκιοζίδου Κ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
2η θέση Τσώτση Ε. (ΕΑΤΕΚ)  
3η θέση Αθανασιάδου Γ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
3η θέση Ζώτου Κ.

Αγόρια Κ13
1η θέση Μουρατίδης Δ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
2η θέση Τσώτσης Δ. (ΕΑΤΕΚ)
3η θέση Πετράκης Μ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)  
3η θέση Μαβίλης Α. (ΕΑΤΕΚ)

Κορίτσια Κ13
1η θέση Γούσιου Ε. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
2η θέσηΧατζηκαλλία Δ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
3η θέση Αλεξανδρίδου Ανθ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
3η θέση Χατζηευστρατίου Μ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)

Συνολικά για τον Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ: 3 Χρυσά μετάλλια, 1 Αργυρό και 5 Χάλκινα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

Σε αυτό το σημείο θα θέλουμε να συγχαρούμε όλους όσους στήριξαν εξωαγωνιστικά την εκδήλωση με το δικό τους τρόπο. Επίσης, σε όλους τους γονείς για τη μεγάλη στήριξη που δίνουν στα παιδιά τους- κάτι το οποίο μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση, αλλά και τους προπονητές και αθλητές που ανέλαβαν με μεγάλη ευλάβεια τον συντονισμό, τη διαιτησία και την επίβλεψη του τουρνουά. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τις ομάδες του ΕΑΤΕΚ και του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ, για τη συμμετοχή τους, συμβάλλοντας και αυτοί στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Βέβαια, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι πήραν μόνοι τους την πρωτοβουλία να πάρουν μέρος, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ξεχωριστή σημασία που έχει το τοπικό τουρνουά για το ίδιο το άθλημα.

Να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ), κ. Ντέμο Ναπολέοντα, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Το ΤΟΥΡΝΟΥΑ BADMINTON ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Είναι μια «οικογενειακή» εκδήλωση για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας μας και η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσουν επιπλέον εμπειρίες και να κάνουν παρουσίαση των δυνατοτήτων τους στο άθλημα. Πλέον, η τοπική κοινωνία της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου έχει το δικό της τοπικό τουρνουά Αντιπτέρισης.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΔΩ