Επιδείξεις Αντιπτέρισης στα σχολεία της Μυγδονίας

18/03/2015

Τις τελευταίες ημέρες μέλη της ομάδας μπάντμιντον Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ πραγματοποίησαν επιδείξεις του ολυμπιακού αθλήματος  στα Δημοτικά Σχολεία της Μυγδονίας.  Οι επιδείξεις έγιναν στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος «ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΡΑΜΑ», εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.).

Με την καθοδήγηση των προπονητών οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα, τον εξοπλισμό και να πραγματοποιήσουν χτυπήματα με ρακέτα και φτερό. Τα παιδιά έδειξαν κατενθουσιασμένα και πρόθυμα να συμμετέχουν.

Ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και το λοιπό εκπαιδευτικό προσωπικό των Δημοτικών Σχολείων Δρυμού, Λητής και Μελισσοχωρίου, για τη φιλοξενία και την εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας, και συγχρόνως, επιδοκιμάζει άπαντες για το αξιέπαινο ήθος και την ανεπίληπτη συμπεριφορά που έδειξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες κατά τη διάρκεια των επιδείξεων.