Ο Α.Σ. Μυγδονίας στο Summer Sport Camp

02/07/2014

Την Δευτέρα 30 Ιουνίου, μέλη της ομάδας βρέθηκαν στο Summer Sports Camp στα Λουτρά Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, και έκαναν παρουσίαση της Αντιπτέρισης σε παιδιά ηλικίας 5-14 ετών. Το Summer Sports Camp διοργανώνεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Λουτρών Λαγκαδά από τις 16/06 έως τις 11/07. Στα πλαίσια του camp γίνονται επιδείξεις όλων των αθλημάτων. Φέτος ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ κλήθηκε να παρουσιάσει το μπάντμιντον.

Οι προπονητές αρχικά μίλησαν για το άθλημα, ενώ στη συνέχεια έγινε επίδειξη κανονικού αγώνα για να πάρουν μια «πρώτη γεύση». Αργότερα, δόθηκαν ρακέτες  σε όλους και με την καθοδήγηση των προπονητών  έκαναν  χτυπήματα με τα φτερά. Τα παιδιά έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το άθλημα και όλα πρόθυμα να συμμετέχουν στις επιδείξεις.

Αρκετή εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα παιδιά γνώριζαν το μπάντμιντον- δεδομένου ότι στον δήμο Λαγκαδά δεν δραστηριοποιείται καμία ομάδα αντιπτέρισης!!

Ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση και τη συνεργασία τον υπεύθυνο του Summer Sport Camp κ. Τζίμκα Γεώργιο και τους ομαδάρχες για τη βοήθεια που παρείχαν στις επιδείξεις.