Επιτυχημένο το 1ο Τουρνουά μπάντμιντον Μυγδονίας

12/05/2014

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το «Τουρνουά Μπάντμιντον Μυγδονία» που διοργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Μαίου από τον Α.Σ. BADMINTON ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ και τον Α.Φ. ΑΔΩΝΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δρυμού «Παναγιώτης Νέτσικας». Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έδωσαν μεταξύ τους αγώνες, ενώ στο τέλος ακολούθησε η απονομή των μεταλλείων για τους νικητές.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος δέκα παιδιά. Τον οικοδεσπότη Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ εκπροσώπησαν οι Αλεξανδρίδου Ανθ., Βακαλόπουλος Ε., Λεούδης Ι., και Πετράκης Μ. Από τον Α.Φ. ΑΔΩΝΙΣ οι Καραλή Μ., Φραγκουλίδης Ν., Μαρκόπουλος Δ., Μαρκοπούλου Τ, Ναλμπαντίδης Ζ. και Μπάλλα Ε. Οι αθλητές των δυο ομάδων έπαιξαν όλοι μεταξύ τους και στο τέλος βραβεύθηκαν όσοι είχαν τις καλύτερες επιδόσεις.

Ήταν μια διοργάνωση όπου αναμφίβολα τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με το παιχνίδι, χάρηκαν το άθλημα, έδειξαν πάθος για διάκριση και την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου και αναμφίβολα  δόθηκε- σε παιδιά και γονείς- 'ένα μεγάλο κίνητρο' για ενασχόληση με το υπέροχο άθλημα της αντιπτέρισης και μια πρώτη γεύση για τις επιτυχίες και διακρίσεις που καρπώνονται και μπορούν να έχουν όσοι ασχολούνται με το Μπάντμιντον.  Τέλος, το τουρνουά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους αθλητές που ξεκίνησαν φέτος να πάρουν επιπλέον εμπειρίες από αγωνιστική δράση.  

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, οι παράγοντες των δυο ομάδων, αφού συνεχάρησαν τα παιδιά για την αξιόλογη προσπάθεια και το ήθος που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια, προέβησαν στις απονομές των μεταλλείων. Η κατάταξη έχει ως εξής:

Χρυσό Φραγκουλίδης Ν. (Α.Φ. ΑΔΩΝΙΣ)

Αργυρό Πετράκης Μ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑ)
Αργυρό Λεούδης Ι. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑ)

Χάλκινο Βακαλόπουλος  Ε.(Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑ)
Χάλκινο  Μπάλλα Ε. ( Α.Φ. ΑΔΩΝΙΣ)

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και ιδιαίτερα  για τις υπέροχες και ευχάριστες στιγμές που μας χάρισαν!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ALBUM