Χρυσή διάκριση για τον Δρυμό

31/03/2014

Μία ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε το πρώτο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα σε επίπεδο Λυκείων που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στην Λιβαδειά. Η Καρυπίδου Μ. από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης κατάφερε στο αγώνισμα του «ατομικού» να κερδίσει το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κάνοντας για ακόμη μια φορά υπερήφανους όχι μόνο τους ανθρώπους της ομάδας μας (στην οποία αναδείχθηκε και καταξιώθηκε) αλλά και την ίδια την τοπική κοινωνία.

Η «χρυσή πρωταθλήτρια» έχει πάρει φέτος υποτροφία στο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και αγωνίζεται με την ομάδα του ιδρύματος, ΕΑΤΕΚ. Την περίοδο 2012-13 μεταγράφηκε από τον Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ στον ΔΟΥΚΑ. Το ταλέντο και οι διακρίσεις της δεν άφησαν ανεπηρέαστους τους παράγοντες του αθηναϊκού συλλόγου. Η ομάδα μας από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια της αθλήτριας να καταξιωθεί και σε άλλα σωματεία, αφού ο Αθλητικός Σύλλογος ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ δεν σταματά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στους αθλητές του, δεν στέκεται εμπόδιο στο δρόμο κανενός παιδιού και χαίρεται πάντα με τις επιτυχίες τους.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Μ. και στα υπόλοιπα παιδιά για τις διακρίσεις και την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν!!!