«Απόδραση» από την Θέρμη με 2 χάλκινα μετάλλια

23/11/2015

Με χαμόγελα για τον Σύλλογό μας ολοκληρώθηκε η α’ φάση των Περιφερειακών Αγώνων για την κατηγορία U17!

Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές Ιορδάνη Λεούδη, και τους 15ρηδες Ε. Γούσιου, Μ. Παπαδόπουλο και Δ. Χατζηκαλλία, οι οποίοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην ανώτερη-από τη δική τους- ηλικιακή κατηγορία.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα του απλού αγοριών, απλού κοριτσιών, μικτού-διπλού, διπλού αγοριών και διπλού κοριτσιών. Μάλιστα στο τελευταίο αγώνισμα το ζευγάρι του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, Γούσιου Ε. και Χατζηκαλλία Δ., κατάφεραν να μπουν στην τετράδα και να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!

Η Α’ φάση των Περιφερειακών Αγώνων ολοκληρώνεται την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με τις κατηγορίες U13 και U19. Ο Αθλητικός Σύλλογος Μυγδονίας αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν, με τους αθλητές του να ετοιμάζονται "πυρετωδώς" για τις τελευταίες τους αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2015.