ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ 11ρια!

15/06/2019

Η φετινή αγωνιστική περίοδος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι τελευταίοι αγώνες της χρονιάς επεφύλασσαν στην ομάδα μας μια τεράστια επιτυχία! Ο Συντρίδης Γ. κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο του απλού-αγοριών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Under-11 (Βορράς).

Φωτογραφικό αφιέρωμα

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 09/06 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Θέρμης Θεσσαλονίκης και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα. Ο αθλητής του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, Συντρίδης Γ., αγωνίστηκε αρχικά στη φάση των ομίλων. Με 2 νίκες και 1 ήττα προκρίθηκε στα προημιτελικά και ύστερα από μια επική αναμέτρηση εκεί, καθώς στο 3ο σετ ανέτρεψε σκορ από 14-18 σε 21-18, πέρασε λοιπόν στην τετράδα. Τελικά, δεν κατάφερε την πρόκριση στον τελικό και έτσι ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο αθλητής του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ αγωνίστηκε και στο διπλό αγώνισμα με ζευγάρι τον Γιαλαμά Μ. (ΟΑΓΩ). Τα παιδιά πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά. Ευχαριστούμε πολύ τον αθλητή του ΟΑΓΩ και την ομάδα του για τη συνεργασία!

Φωτογραφικό αφιέρωμα

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ-ΕΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ!