Ολοκλήρωση Περιφερειακών Αγώνων

13/02/2019

 Οι Περιφερειακοί Αγώνες Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας έλαβαν τέλος το Σάββατο 09/02. Οι αγώνες αφορούσαν τη β’ φάση τους (η α’ είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο) και τις ηλικιακές κατηγορίες Under-13 και Under-17.

Στην πρώτη κατηγορία ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ έλαβε μέρος με τέσσερις αθλητές-τριες: Βακαλοπούλου Ε. (χάλκινο μετάλλιο στο διπλό), Τσιγάρας Ο. (πρώτη συμμετοχή), Πέτρου Μ. (χάλκινο στο απλό) και Συντρίδης Γ. (ασημένιο στο διπλό).

Στη δεύτερη κατηγορία την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι : Ιορδανίδου Α., Γκαλέτση Δ. (χάλκινο στο διπλό), Γιαννακίδου Π. (χάλκινο στο διπλό), Βακαλόπουλος Μ., Μουρατίδης Α., Μαυρομάτη Ε.

Συνολικά, ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ αποκόμισε σε α’ και β’ φάση 19 μετάλλια,  8 ασημένια και 11 χάλκινα!

Αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή αθλητών-τριων από άλλα σωματεία. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα αυτά τα παιδιά που συνεργάστηκαν με τα δικά μας καθώς και τους ανθρώπους των σωματείων!

Με το πέρας των περιφερειακών, οι αθλητές-τριες μας θα λαμβάνουν μέρος σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες που θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της άνοιξης έως τον Ιούνιο σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.