Με 5 αθλητές - τριες στο Hellas Youth International 2019

19/05/2019

 Είμαστε ιδιαίτερα πανευτυχείς που οι αθλητές-τριες μας είχαν μια εξαίσια ευκαιρία να συμμετέχουν σε διεθνή διοργάνωση. Πόσο μάλλον όταν αυτή διοργανώνεται στην πόλη μας και μάλιστα  με μια Ελληνίδα αθλήτρια, τη Ματίνα Σωτηρίου από τις Σέρρες, να κατακτά αργυρό μετάλλιο.

Για τον Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ αγωνίστηκαν : κατηγορία  U15 οι: Γκαλέτση Δ., Ζώτου Κ., Μαυρομάτη Ε., Πέτρου Μ., για την κατηγορία U13 ο Πέτρου Μ. και για την U11 ο Συντρίδης Γ. Τα παιδιά μας συμμετείχαν σε όλα τα αγωνίσματα (απλό, διπλό, μεικτό). Είχαν ως αντιπάλους παίκτες-τριες από άλλες ελληνικές ομάδες αλλά και από άλλες χώρες. Αντιμετώπισαν παιδιά από Ρωσία, Μάλτα, Βουλγαρία Μολδαβία, Ισραήλ, Κύπρο, Ρουμανία! Στα απλά αγωνίστηκαν σε ομίλους 3 ή τεσσάρων ατόμων, με τον Πέτρου Μ. να σημειώνει 2/3 νίκες και να περνάει στη επόμενη φάση. Στα διπλά αγωνίσματα τηρήθηκε η διαδικασία των νοκ-άουτ. Το τουρνουά Youth συγκεντρώνει ηλικίες από 11 έως 15 ετών.


Φωτογραφικό υλικό

Η μεγαλύτερη διάκριση για την ελληνική Αντιπτέριση!

Παράλληλα με το Youth, διοργανωνόταν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας το Junior Hellas International. Σε αυτούς τους αγώνες έλαβαν μέρος  αθλητές έως 19 ετών και ο βαθμός δυσκολίας ήταν υψηλός όπως και το επίπεδο των αγωνισμάτων. Εκεί ήρθε η μεγαλύτερη διάκριση για την ελληνική Αντιπτέριση, καθώς η Ματίνα Σωτηρίου από τις Σέρρες κατέκτησε τη 2η θέση στο απλό-κοριτσιών! Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

Το διεθνές τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. αποδίδει βαθμολογία για διεθνείς διοργανώσεις. Γι’ αυτό το λόγο είναι ελκυστικό για ξένους αθλητές-τριες. Έτσι λοιπόν παρακολουθήσαμε badminton υψηλού επιπέδου από αθλητές που ήρθαν όχι μόνο από τις προαναφερθείσες χώρες αλλά και από άλλα κράτη όπως Ταϊβάν, Τουρκία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Κροατία.

Φωτογραφικό υλικό

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό!