"Ασημένιο" ξεκίνημα στους Περιφερειακούς Αγώνες

12/12/2018

Την Κυριακή 09/12 πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι Περιφερειακοί Αγώνες της αγωνιστικής περιόδου. Οι ηλικιακές κατηγορίες που έλαβαν μέρος ήταν οι Under-13 και Under-17. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Στα 13ρια συμμετείχαν οι Γ.  Συντρίδης και Μ. Πέτρου. Ο πρώτος αγωνίστηκε στο απλό αγώνισμα και στο διπλό με συμπαίκτη τον Β. Κοσμίδη από τον Α.Ο. Θερμαίο, ενώ ο δεύτερος αρχικά στο απλό και έπειτα στο μεικτό με συμπαίκρια την Κ. Καχνιασβίλι.

Στα 17ρια συμμετείχαν οι Γκαλέτση Δ., Ζώτου Κ., Μαυρόματη Ε., Γιαννακίδου Π. και Νίκα Ε. Όλες οι αθλητριες έλαβαν μέρος στο αγώνισμα του απλού και του διπλού ανά ζεύγη αντίστοιχα ενώ η τελευταία αγωνίστηκε με τη Τσιτσάνη Μ. από τον ΟΑΓΩ.

Τα κορίτσια έπαιξαν με πολύ δύσκολους αντιπάλους και ηλικιακά μεγαλύτερους, παρόλα αυτά έφτασαν στην 8αδα και διεκδίκησαν μετάλλιο. Η διάκριση ήρθε στα 13ρια που η ομάδα μας έφτασε σε τρεις τελικούς: Συντρίδης Γ. ασημένιο στο αγώνισμα του διπλού και Πέτρου Μ. ασημένιο στο απλό και μεικτό.

Φωτογραφικό αφιέρωμα

H συνέχεια των Περιφερειακών την Κυριακή 16/12 στην κατηγορία Under-15.

Παιδιά συγχαρητήρια!!!