Ολοκλήρωση της α’ φάσης των Περιφερειακών αγώνων με μετάλλια

23/11/2016

Το περασμένο σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ελληνικού Κολλεγίου έλαβαν χώρα  οι αγώνες των κατηγοριών Under-11, Under-15 και Under-19, με τους οποίους έπεσε η αυλαία της α' φάσης των περιφερειακών αγώνων Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας. Ο Αθλητικός Σύλλογος Μυγδονίας συμμετείχε στις παραπάνω τρεις ηλιακές κατηγορίες, ενώ παράλληλα κρίνεται αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στην Under-15 εκπροσωπήθηκε από 12 αθλούμενους.


Στην κατηγορία U11, ο Ι. Καραγκιοζίδης (στο ντεμπούτο του ως αθλητής),  ο Μ. Πέτρου και η Μ. Καραγκιοζίδου αγωνίστηκαν σε ομίλους των τεσσάρων ή τριών παικτών στα αγωνίσματα του απλού, με την τελευταία να προκρίνεται αήττητη και να φτάνει στην τετράδα, κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, στη δεύτερη συμμετοχή της σε αγώνες Badminton! Επίσης, στην Under19 που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής αγωνίστηκαν οι Μ. Παπαδόπουλος και Ε. Γιαννοπούλου στο απλό-ανδρών και απλό-γυναικών αντίστοιχα.
Τρανταχτό παρόν στους περιφερειακούς αγώνες έδωσε η ομάδα μας στην κατηγορία Under-15 με 12 αθλητές και αθλήτριες.  Τα παιδιά συμμετείχαν σε αρκετούς αγώνες σε όλα τα αγωνίσματα και μάλιστα σε δυο περιπτώσεις, στο διπλό και απλό-κοριτσιών, κληρώθηκαν με αθλητριες της ομάδας τους. Συγκεκριμένα, στα απλά αγωνίστηκαν οι Κ. Πέτρου, Α. Ιορδανίδου, Α. Αλεξανδρίδου, Κ. Ζώτου, Ανθ. Αλεξανδρίδου και Δ. Χατζηκαλλία, με τις δυο τελευταίες να βρίσκονται αντιμέτωπες και την πρώτη να στέφεται νικήτρια, περνώντας έτσι στον επόμενο γύρο. Στο μεικτό-διπλό - σε αυτό το αγώνισμα  ένα αγόρι και ένα κορίτσι είναι συμπαίκτες - ρίχτηκαν στη «μάχη» οι Α. Μουρατίδης-Θ. Γκαλέτση, Μ. Πετράκης-Ε. Γούσιου και Μ. Χατζευστρατίου-Μ. Βακαλόπουλος. Στα διπλά αγωνίσματα μας εκπροσώπησαν τα «δίδυμα» αθλητών: Μ. Βακαλόπουλος-Α. Μουρατίδης, Πέτρου Κ.-Ά. Αλεξανδρίδου, ενώ τα ζευγάρια Θ. Γκαλέτση-Κ. Ζώτου, Δ. Χατζηκαλλία-Ανθ. Αλεξανδρίδου και Ε. Γούσιου-Μ. Χατζηευστρατίου, βρέθηκαν αντίπαλοι στη φάση των 8, με τις τελευταίες να μπαίνουν στην τετράδα και να κατακτούν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο!


ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ-ΤΡΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΣΠΕΝΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!!!