Λήξη αγωνιστικής περιόδου - Καλό καλοκαίρι σε όλους

23/06/2017

Η αγωνιστική περίοδος 2016-17 είναι πλέον παρελθόν. Καθώς απολαμβάνουμε την καλοκαιρινή ανάπαυλα, έχοντας παράλληλα στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη συνάντηση της ομάδας τον Αύγουστο, θυμόμαστε μερικές από τις στιγμές που ζήσαμε και τις μοιραζόμαστε μαζί σας:


Καλοκαιρινές επιδείξεις Αντιπτέρισης (Ιούνιος - Ιούλιος)
Οι δραστηριότητες του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ δε σταματούν τους καλοκαιρινούς μήνες. Βάσει της σύναψης συνεργασίας με το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, συμμετείχαμε στο καλοκαιρινό Camp του, παρουσιάζοντας το άθλημα στα παιδιά και δίνοντας την ευκαιρία να αθληθούν παίζοντας Badminton. Επίσης, συνεχίστηκε για δεύτερη φορά η συνεργασία με το Summer Camp των Λουτρών Λαγκαδά επιδεικνύοντας το άθλημα της Αντιπτέρισης και τα βασικά χαρακτηριστικά του μπροστά σε 150 περίπου παιδιά, δίνοντάς τα την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημά μας.


Σχετικός σύνδεσμος:

Καλοκαιρινές επιδείξεις Badminton 2016

 

Εκλογές ΕΟΦΣΑ (Οκτώβριος)
Ορόσημο στα τεκταινόμενα της Αντιπτέρισης και του Αθλητισμού οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.) στην Λιβαδειά Βοιωτίας τον περασμένο Οκτώβριο. Η κα Χατζήνα Βικτώρια εξελέγη για δεύτερη συνεχή φορά πρόεδρος, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο ως μέλος ο πρόεδρος του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ κ. Γκαλέτσης Αριστείδης. Οι εκλογές εξέλεξαν επίσης τον κ. Καπράλο Σπύρο ως εκπρόσωπο του αθλήματος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, γεγονός που του έδωσε τη δυνατότητα να εκλεγεί για ακόμη μια φορά επικεφαλής της.

Σχετικός σύνδεσμος:
Εκλογές Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης 2016

Περιφερειακοί Αγώνες Α΄ φάση (Νοέμβριος)
    

Οι πρώτοι επίσημοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Θέρμη σε περιφερειακό επίπεδο. Αξιοσημείωτο γεγονός η ηχηρή παρουσία των αθλητών μας στην κατηγορία των Under-15 με 12 συμμετοχές. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος ανά κατηγορία:

Under-11: Μ. Πέτρου, Μ. Καραγκιοζίδου (3η θέση στο απλό), Ι. Καραγκιοζίδης (1η συμμετοχή)
Under-13: Α. Αλεξανδρινού, Κ. Ζώτου (3η θέση στο διπλό), Μ. Χατζηευστρατίου, Θ. Γκαλέτση (3η θέση στο διπλό), Μ. Βακαλόπουλος, Μ. Καραγκιοζίδου (1η συμμετοχή)
Under-15: Κ. Πέτρου, Α. Ιορδανίδου, Α. Αλεξανδρίδου, Κ. Ζώτου, Ανθ. Αλεξανδρίδου και Δ. Χατζηκαλλία, Α. Μουρατίδης, Θ. Γκαλέτση, Μ. Πετράκης, Ε. Γούσιου (3η θέση στο διπλό), Μ. Χατζευστρατίου (3η θέση στο διπλό), Μ. Βακαλόπουλος
Under-17: Δ. Χατζηκαλλία, Ανθ. Αλεξανδρίδου, Α. Πατσιαλάς , Μ. Παπαδόπουλος
Under-19: Μ. Παπαδόπουλος, Ε. Γιαννοπούλου

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Θετικό ξεκίνημα με Χάλκινο Μετάλλιο στα 13ρια
Ολοκλήρωση της α' φάσης των Περιφερειακών αγώνων με μετάλλια


Περιφερειακοί Αγώνες Β΄ φάση (Φεβρουάριος - Μάρτιος)

Στη δεύτερη φάση των περιφερειακών αγώνων θεσπίστηκε για πρώτη φορά η ηλικιακή κατηγορία Under-9. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος ανά
κατηγορία:


Under-9: Γ. Συντρίδης (1η θέση στο απλό - 1η συμμετοχή)
Under-11: Α. Κυριακίδου (1η συμμετοχή) και Ε. Μαυρομάτη (1η συμμετοχή)
Under-13: Θ. Γκαλέτση & Μ. Βακαλόπουλος (2η θέση στο μεικτό-διπλό)
Under-15: Αλεξανδρίδου Ανθ., Αλεξανδρίδου Α., Γούσιου Ε. (3η θέση στο διπλό), Μ. Χατζηευστρατίου (3η θέση στο διπλό), Ιορδανίδου Α., Μουρατίδης Α., Γκαλέτση Θεοδώρα, Ζώτου Κατερίνα
Under-17: Μ. Παπαδόπουλος, Δ. Χατζηκαλλία
Under-19: Μ. Παπαδόπουλος, Ε. Γιαννοπούλου

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Ακόμα ένα μετάλλιο για τον Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
Αυλαία στους Περιφερειακούς Αγώνες με μετάλλια σε Under-9 και Under-13


Συμμετοχή στο διεθνές Solibad 2017 (Απρίλιος):
Οι αθλητές μας έδωσαν για ακόμη μια φορά το παρών σε μια διεθνή φιλανθρωπική και ανθρωπιστική αποστολή που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Ως κοινωνοί αυτού του σκοπού στήριξαν το έργο του οργανισμού Solibad να παρέχει στα παιδιά όλου του κόσμου αξιοπρεπείς συνθήκες Παιδείας και Αθλητισμού. Η συμμετοχή στο project «Solibad Challenge 2017» ανέδειξε τον διεθνή θεσμό σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο και συνάμα καλλιέργησε στους ίδιους τους αθλητές μας ανθρωπιστικές αξίες.
Το βίντεο από τη συμμετοχή μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Ημέρες Solibad 2017 (8-30 Απριλίου)
Η συμμετοχή μας στο διεθνές Solibad Days 2017
Βίντεο Solibad 2017


1η     Μαθητιάδα Κεντρικής Μακεδονίας (Μάιος)

Ένας θεσμός που συντελούνταν τα προηγούμενα χρόνια στην Πρώτη Σερρών, η Μαθητιάδα, πήρε φέτος σάρκα και οστά και σε άλλες πόλεις όπως η Κομοτηνή, η Καβάλα και η Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για σχολικούς αγώνες Γυμνασίων σε μικρογραφία ολυμπιακών αγώνων, με λαμπαδηδρομία, τελετή αφής - έναρξης και λήξης και φυσικά συμμετοχή μαθητών σε ολυμπιακά αγωνίσματα και γνωριμία με αυτά. Δυο αθλητές μας έλαβαν μέρος εκπροσωπώντας τα σχολεία τους. Το 5ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (Σκάρας) εκπροσώπησε η Ανθ. Αλεξανδρίδου καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο αγώνισμα του απλού και το Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης ο Σ. Αηδονίδης επιτυγχάνοντας τη 3η και 2η θέση στα αγωνίσματα του απλού και διπλού αντίστοιχα.

Σχετικός σύνδεσμος:

Παρουσία με επιτυχίες στην 1η Μαθητιάδα Κεντρικής Μακεδονίας


Έκλεισε λοιπόν μια υπέροχη, εκπληκτική και πάνω απ' όλα εποικοδομητική χρονιά, απ' την οποία δε θα
έλειπε βεβαίως το ...
Survivor (Βίντεο)


Συγχαρητήρια στους αθλητές - αθλήτριες μας που για ακόμη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους και φυσικά στους γονείς που στηρίζουν ανελλιπώς τα παιδιά τους!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά στον κ. Γιαννακίδη Χαράλαμπο και στα φροντιστήρια «Νέο Δυναμικό» για τη χορηγία στην αγωνιστική φανέλααλλά και σε όλους τους αφανείς ήρωες που μας στήριξαν και μας στηρίζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο!

Ραντεβού τον Αύγουστο!
Καλό και δροσερό Καλοκαίρι!