Χορηγός του Badminton τα Φροντιστήρια «Νέο Δυναμικό»

30/10/2016

Για ακόμη μια χρονιά τα Φροντιστήρια «Νέο Δυναμικό» στηρίζουν τον Αθλητικό Σύλλογο Μυγδονίας με χορηγία στην αγωνιστική φανέλα 2016-17.


Η διεύθυνση των φροντιστηρίων συνεχίζει έμπρακτα τη στήριξη στον τοπικό αθλητισμό, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την άθληση των ίδιων των παιδιών του τόπου μας. Η χορηγία θα κοσμήσει την αγωνιστική φανέλα της ομάδας, με την οποία οι αθλητές-τριες μας θα λάβουν μέρος σε τοπικά τουρνουά, περιφερειακές και πανελλήνιες διοργανώσεις Αντιπτέρισης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «Νέο Δυναμικό» ξεκίνησαν και συνεχίζουν τη λειτουργία τους από το 1998 στην Άνω Ηλιούπολη υπό τη διεύθυνση του Χαράλαμπου Γιαννακίδη. Από το 2013 αποκτούν παρουσία στην περιοχή της Μυγδονίας και συγκεκριμένα στον Δρυμό, δημιουργώντας παράρτημα συνολικής επιφάνειας 100 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο διαθέτει 4 αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο
διεύθυνσης και καθηγητών, χώρο αναλωσίμων και γραμματείας και παράλληλα δυο οχήματα μεταφοράς των μαθητών, μεριμνώντας έτσι για την ασφαλή, ταχύτερη και δωρεάν μετάβαση από και προς την οικεία τους.


Φροντιστήρια «Νέο Δυναμικό»
Γυμνάσιο - Λύκειο - ΕΠΑΛ


Διεύθυνση:

  • Δρυμός, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 76 (τηλ. 23940.33070)
  • Άνω Ηλιούπολη, στην οδό Χάνι Γραβιάς 33 (τηλ. 2310.667857)

Πληροφορίες Web:

www.facebook.com/neodynamiko

https://www.neodynamiko.gr/


Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση - προσωπικά τον κ. Χαράλαμπο Γιαννακίδη  - για τη μεγάλη στήριξη στον Σύλλογο και το Άθλημα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά...

...και ευχόμαστε Καλές Επιτυχίες στο εκπαιδευτικό έργο των Φροντιστηρίων!