Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς. Δυο χάλκινα μετάλλια και εξαιρετικές εμφανίσεις

16/11/2015

Η Α’ φάση των κατηγοριών U11 και U15 -σε επίπεδο περιφέρειας- ολοκληρώθηκε. Ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ συμμετείχε και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες με τέσσερις συμμετοχές στη καθεμιά.

Στα 11ρια και συγκεκριμένα στο απλό κοριτσιών, τα παιδιά χωρίστηκαν σε δυο ομίλους των πέντε. Οι αθλήτριες της ομάδας μας Κ. Ζώτου, Μ. Χατζηευστρατίου, Θ. Γκαλέτση και Α. Αλεξανδρίδου έδωσαν τις δικές τους «μάχες» και κατάφεραν όλες να κερδίσουν τουλάχιστον τρεις νίκες, με τα περισσότερα παιχνίδια να κρίνονται στον «πόντο». Τελικά, την πρόκριση για ημιτελικά πήραν οι δυο πρώτες, που όμως βρήκαν πιο έμπειρες αντιπάλους, και έμειναν αμφότερες στην τρίτη θέση και στο χάλκινο μετάλλιο!

Πρώτη συμμετοχή για Χατζηευστρατίου Μ. που συνοδεύτηκε με μετάλλιο, και Γκαλέτση Θ., και το αξιοσημείωτο είναι ότι η τελευταία παρόλο που ασχολείται με το άθλημα μόλις ένα μήνα, βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα και κατάφερε να κοντράρει στα ίσια τις καλύτερες της κατηγορίας! Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τα κορίτσια της ομάδας στις 6 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένη στην κατηγορία U13, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό, όλοι οι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής όχι μόνο στη δική τους αλλά και στην ανώτερη ηλικιακή κατηγορία.

(ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ)

Στα 15ρια τα παιδιά δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην τετράδα, συναγωνίστηκαν με δύσκολους αντιπάλους και αποκόμισαν εμπειρίες για τη συνέχεια. Συγκεκριμένα, η κλήρωση έφερε τις δυο αθλήτριες της ομάδας Ανθ. Αλεξανδρίδου (13αρι) και Δ. Χατζηκαλλία να «κοντράρονται» στο απλό κοριτσιών, σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που εξελισσόταν πόντο- πόντο, με την τελευταία να κερδίζει το game.

Συμμετοχή, επίσης, είχαμε στο απλό αγοριών με τον Μ. Παπαδόπουλο, που επανήλθε στους αγώνες μετά από αποχή ενός έτους και στο απλό κοριτσιών με την Ε. Γούσιου. Οι τελευταίοι αγωνίστηκαν μαζί και στο διπλό-μικτό. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παιδιών συνεχίζονται την ερχόμενη Κυριακή 22/11 με τους αγώνες U17 και Ανδρών Γυναικών.

Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τα μετάλλια και τις αξιόλογες εμφανίσεις!!