Αυλαία και επισκόπηση Α’ φάσης Περιφερειακών Αγώνων

08/12/2015

Η Α’ φάση των Περιφερειακών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας έλαβε τέλος.  Την Κυριακή 06/12 ολοκληρώθηκαν οι τελευταίοι επίσημοι αγώνες για το 2015. Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας αγωνίστηκαν στην ηλικιακή κατηγορία U13 και το αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί έκαναν το ντεμπούτο τους σε αγώνες μπάντμιντον.

Ο βαθμός δυσκολίας των συγκεκριμένων αγώνων ήταν αρκετά μεγάλος αφού οι περισσότεροι άνηκαν στη μικρότερη τη τάξει ηλικιακή κατηγορία U11. Παρόλα αυτά άπαντες έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα, ενώ με τις υποδείξεις της Φώνης Σταυρούση κατάφεραν να κερδίσουν games και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Τα παιδιά πήραν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα (απλό αγοριών, απλό κοριτσιών, διπλό αγοριών, διπλό κοριτσιών, διπλό-μικτό). Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι Α. Ευθυμίου, Μουρατίδης Α. , Μ. Πέτρου, Κ. Πέτρου, Ζώτου Κ., Γκαλέτση Θ., Χατζηευστρατίου Μ., Ανθ. Αλεξανδρίδου και Α. Αλεξανδρίδου, με τους τέσσερις πρώτους να λαμβάνουν μέρος  για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες Αντιπτέρισης!

Επισκόπηση Α’ φάσης Περιφερειακών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας 2015-16

Το εναρκτήριο λάκτισμα για την ομάδα μας έγινε την Κυριακή 15/11 με τις κατηγορίες U15 και U11, όπου ήρθαν και τα πρώτα μετάλλια. Οι αθλήτριες Χατζηευστρατίου Μ. και Κ. Ζώτου κατέκτησαν αμφότερες την τρίτη θέση και το χάλκινο στο αγώνισμα του απλού. Επίσης, χαμόγελα μας επιφύλασσε και η κατηγορία U17 αφού στο αγώνισμα του διπλού κοριτσιών οι αθλήτριες του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ Χατζηκαλλία Δ. και Γούσιου Ε. κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Στην Α΄φάση συμμετείχαν συνολικά 13 αθλητές πολλοί από τους οποίους είναι «νέοι» στο Μπάντμιντον και οι αγώνες αποτέλεσαν μια πρώτη εμπειρία για τους ίδιους. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι οι εξής: Κ. Ζώτου (χάλκινο), Μ. Χατζηευστρατίου (χάλκινο), Θ. Γκαλέτση, Α. Αλεξανδρίδου, Ανθ. Αλεξανδρίδου, Δ. Χατζηκαλλία, Μ. Παπαδόπουλος, Ε. Γούσιου, Ι. Λεούδης, Α. Ευθυμίου, Μουρατίδης Α., Μ. Πέτρου, Κ. Πέτρου.

Συγχαρητήρια σε όλους για την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν, τα μετάλλια και τις συναρπαστικές εμφανίσεις!!

Από και πέρα η σκέψη όλων είναι στο επερχόμενο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά όπου θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την τοπική κοινωνία της Μυγδονίας να θαυμάσει τις επιδόσεις των παιδιών στο άθλημα!!