Υπέροχο ξεκίνημα στους πρώτους Περιφερειακούς Αγώνες

23/11/2017

8 συμμετοχές και 4 μετάλλια ήταν ο απολογισμός για την ομάδα μας από τους πρώτους Περιφερειακούς Αγώνες στη Θέρμη. Οι αθλητές μας έλαβαν μέρος στις κατηγορίες Under11, Under-15 και Under-19.

(Φωτογραφικό αφιέρωμα ΕΔΩ)

Στην πρώτη ηλικιακή κατηγορία Under-11 έλαβε μέρος ο Συντρίδης Γ. για πρώτη του φορά, ο οποίος προκρίθηκε αήττητος από τον όμιλό του μέχρι τα ημιτελικά, κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο!

Στην Under-15 αγωνίστηκαν για πρώτη φορά τα 13ρια Μαυρομάτη Ε. και Κυριακίδου Α.,  η Ζώτου Κ., Γκαλέτση Θ. και Αλεξανδρίδου Α., με τις τελευταίες να κατακτούν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό κοριτσιών και την Ζώτου Κ. το ασημένιο μετάλλιο στο μικτό έχοντας ως ζευγάρι τον αθλητή του ΙΑΣΩΝ Φασούλα Π.

Τέλος, στην Under-19 έλαβαν μέρος η Γουσιού Ε. (17αρι) και ο Πατσιαλάς Α. που αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα του απλού και του μικτού.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας για ακόμη μια φορά, αγωνιζόμενοι με ήθος και αποφασιστικότητα! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αθλητή Φασούλα Π. και το σωματείο του για τη συνεργασία!

(Φωτογραφικό αφιέρωμα ΕΔΩ)


Οι επόμενοι αγώνες έχουν ως εξής: Σάββατο 25/11 η κατηγορία Ανδρών - Γυναικών και το επόμενο Σαββατοκύριακο 02 - 03/12 οι κατηγορίες Under-13, Under-17 και Under-22.