Τα φροντιστήρια «Νέο Δυναμικό»
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του Badminton

02/09/2017

Τα Φροντιστήρια «Νέο Δυναμικό» (Δρυμός, Άνω Ηλιούπολη) δείχνουν έμπρακτα για ακόμη μια φορά τη στήριξη στον Αθλητισμό και την Παιδεία των παιδιών μας!

Η χορηγία αφορά την αγωνιστική φανέλα της ομάδας, με την οποία θα προπονούνται οι αθλητές-τριες μας, θα συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες Badminton και τουρνουά. Η πολύχρονη πλέον στήριξη που δείχνει η διεύθυνση του φροντιστηρίου στην ομάδα Badminton, αποτελεί
ουσιαστικά στήριξη στην Παιδεία, στον Αθλητισμό και στο ίδιο το άθλημα της Αντιπτέρισης!

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «Νέο Δυναμικό» ξεκίνησαν και συνεχίζουν τη λειτουργία τους από το 1998 στην Άνω Ηλιούπολη υπό τη διεύθυνση του κ. Χαράλαμπου Γιαννακίδη. Από το 2013 αποκτούν παρουσία στην περιοχή της Μυγδονίας και συγκεκριμένα στον Δρυμό. Επίσης, διαθέτει δυο οχήματα μεταφοράς των μαθητών-τριων, μεριμνώντας έτσι για την ασφαλή και ταχύτερη μεταφορά τους από και προς την οικία τους.


Φροντιστήρια «Νέο Δυναμικό»
Γυμνάσιο - Λύκειο - ΕΠΑΛ

Διεύθυνση: Δρυμός,  Εθνικής Αντιστάσεως 76 (τηλ. 23940.33070) & Άνω Ηλιούπολη, Χάνι Γραβιάς 33 (τηλ. 2310.667857)

Πληροφορίες Web:

www.facebook.com/neodynamiko

https://www.neodynamiko.gr/


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τη διεύθυνση των Φροντιστηρίων «Νέο Δυναμικό» και προσωπικά τον κ Χαράλαμπο Γιαννακίδη για αυτήν την πολύχρονη στήριξη στον Αθλητικό Σύλλογο Μυγδονίας Badminton!