Προπόνηση με τον Τσέχο διεθνή αθλητή Lukas Zevl

30/04/2018

Την Κυριακή και Δευτέρα, 22 και 23 Απριλίου, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας  τον διεθνή Τσέχο αθλητή και πρωταθλητή Lukas Zevl. Η παρουσία του Lukas στην προπόνηση αποτέλεσε μια εξαιρετική εμπειρία για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.


Φωτογραφικό Album

Ο 27χρονος διεθνής αθλητής πήρε θέση προπονητή, έχοντας πάντα την αμέριστη στήριξη από τον προπονητή της ομάδας μας, Σταμάτη Τσιγκιρδάκη. Υπό τις υποδείξεις του Lukas, μεταλαμπαδεύτηκανν στα παιδιά γνώσεις, δεξιότητες και τεχνικές του αθλήματος που ο ίδιος γνώρισε και καλλιέργησε μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και διεθνή καριέρα του, οι οποίες αναπτύσσονται συστηματικά στο εξωτερικό,  εκεί όπου το άθλημα βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο.

Είμαστε πανευτυχείς που τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τεχνογνωσία από έναν διεθνή αθλητή και πρωταθλητή του εξωτερικού. Επίσης, ακόμη περισσότερο που καθοδηγήθηκαν αλλά και συνεργάστηκαν με έναν αθλητή από το εξωτερικό, κάτι το οποίο συμβάλλει στην καλλιέργεια  αξιών όπως η διαπολιτισμικότητα.

Φωτογραφικό Album


Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Lukas Zevl για τη τιμή που μας έκανε και τα ωφέλη που αποκόμισαν οι αθλητές-τριες μας!


Ένα ακόμη μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον προπονητή μας, Σταμάτη Τσιγκιρδάκη, που πήρε την πρωτοβουλία να γνωρίσει τον Lukas στα παιδιά μας,
κάνοντάς τους έτσι ένα υπέροχο δώρο!