Περιφερειακοί Αγώνες: Διακρίσεις στα 13ρια

06/02/2018

Οι πρώτοι αγώνες Badminton για το 2018 είναι γεγονός. Έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο 03 & 04 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο των ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης, το οποίο φιλοξένησε για πρώτη φορά περιφερειακούς αγώνες.

Την αρχή έκανε η κατηγορία Under-17 με τις αθλήτριες Αλεξανδρίδου Ανθ., Γκαλέτση Δ., Ιορδανίδου Α. και Καραγκιοζίδου Κ. που αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα απλό-κοριτσιών και διπλό-κοριτσιών. Την Κυριακή ήταν η σειρά της Under-13 με τους Πέτρου Μ., Κυριακίδου Α., Μαυρομάτη Ε. και Συντρίδη Γ. Οι δυο πρώτοι κατέκτησαν κατόρθωσαν να φτάσουν ως ζευγάρι στον τελικό του μικτού-διπλού και να αποσπάσουν το αργυρό μετάλλιο, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η ομάδα κατέκτησε την τρίτη θέση, αυτή την φορά τους Συντρίδη Γ. Κυριακίδου Α. Διακρίσεις είχαμε και στα απλά αγωνίσματα καθώς στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Πέτρου Μ. και Μαυρομάτη Ε. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!

Φωτογραφικό αφιέρωμα των αγώνων

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο των ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης για τις ηλικιακές κατηγορίες Under-11, Under-15 και Under-19.