Αυλαία στη β’ φάση των Περιφερειακών Αγώνων

15/02/2018

Την Κυριακή 11/02 στο Κλειστό Γυμναστήριο των ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης έλαβε τέλος η δεύτερη φάση των «τοπικών» Περιφερειακών Αγώνων Badminton Κεντρικής-Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των αγώνων οι αθλητές και οι αθλήτριες συνέλεγαν βαθμολογία η οποία θα προστεθεί σε αυτήν της α' φάσης , ώστε να έχουν ευνοϊκό προβάδισμα στην κλήρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το πλαίσιο των κυριακάτικων αγώνων, ο Αθλητικός Σύλλογος Μυγδονίας συμμετείχε στις ηλικιακές κατηγορίες Under-15 και Under-11 με 10 συμμετοχές στην πρώτη και 1 στη δεύτερη. Διακρίσεις σημειώθηκαν στο διπλό-κοριτσιών όπου ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ κατέλαβε την 2η και 3η θέση ύστερα από έναν ενδιαφέρων «εμφύλιο» ημιτελικό, στο μικτό με την 3η θέση και  τέλος στο απλό-αγοριών της Under-11 με την κατάκτηση της 2η θέσης.

Φωτογραφικό Album

Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ Under-15: (Γκαλέτση Δ.-2η θέση διπλό, Αλεξανδρίδου Α. - 2η θέση διπλό, Γιαννακίδου Π. - 3η θέση διπλό, Ζώτου Κ. - 3η θέση διπλό, Ιορδανίδου Α., Νίκα Ε. - 1η συμμετοχή, Μαυρομάτη Ε., Καραγκιοζίδου Μ. - 3η θέση μικτό, Μουρατίδης Α. - 3η θέση μικτό, Καραγκιοζίδης Ι.).  Under-11 (Συντρίδης Γ. - 2η θέση στο απλό)


Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα παιδιά
για την αγάπη που τρέφουν για το άθλημά μας!  

Καλή προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!