Αγωνιστικός Απολογισμός και Ευχές για καλό καλοκαίρι!

21/06/2018

Η αγωνιστική περίοδος 2017-18 έλαβε τέλος. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου απολαμβάνουν πλέον τις καλοκαιρινές διακοπές τους, με τα βλέμματα στραμμένα στα επερχόμενα badminton camps. Η αγωνιστική χρονιά που πέρασε μάς χάρισε συγκινήσεις και
υπέροχες στιγμές.

Αναμφίβολα, το γεγονός που την σηματοδότησε ήταν η αλλαγή στον πάγκο της ομάδας. Η Φώνη Σταυρούση, μετά από πολύχρονη προσφορά υπηρεσιών στον Σύλλογο, αποχώρησε τον Οκτώβριο και στη θέση της ήρθε ο Σταμάτης Τσιγκιρδάκης. 

Με νέο προπονητή πλέον, οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας συμμετείχαν στους Περιφερειακούς Αγώνες Badminton Κεντρικής
& Δυτικής Μακεδονίας. Στην Α' και Β' φάση (links:1,2,3,4), το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου, ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ έδωσε το παρών με 19 αθλητές οι οποίοι απέσπασαν 8 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια!

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε τους επόμενους μήνες με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Οι αθλητές και αθλήτριες μας ταξίδεψαν στην Πάτρα, το Σιδηρόκαστρο Σερρών και τον Τύρναβο Λάρισας για να λάβουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Under-11, Under-15 και Under-17 αντίστοιχα (link 1,2,3).

Επίσης, αξιοσημείωτο γεγονός της φετινής χρονιάς ήταν η κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Αντιπτέρισης 2017-18 από τον προπονητή μας Σταμάτη Τσιγκιρδάκη (link), όπως επίσης και η επίσκεψη του διεθνή Τσέχου αθλητή Lukas Zevl (link)στην προπόνηση της ομάδας μας.

Κλείνοντας, αφού σας ευχηθούμε να περάσετε ένα υπέροχο και ξένοιαστο καλοκαίρι, θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά μας για την άψογη συμπεριφορά και διαγωγή σε προπονήσεις και αγώνες, τη συνεχή βελτίωσή τους, την προσπάθεια και τα αγωνιστικά κατορθώματα. Επίσης, να συγχαρούμε τους «στυλοβάτες» γονείς και να τους ευχαριστήσουμε που μας εμπιστευτήκανε για ακόμη μια χρονιά.


Πολλές ευχαριστίες και σε όλους όσοι μας στήριξαν φέτος, ο καθένας με τον δικό του τρόπο!


ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ:
Φροντιστήρια Νέο Δυναμικό ( Δρυμός, Ηλιούπολη): Χορηγός Ιματισμού
Melon Café Bar (Δρυμός): Χορηγός Εξοπλισμού


ΧΟΡΗΓΟΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ:
Ελληνικά Μάρκετ (Δρυμός)
Corner
Ψιλικά - Café
-Αρώματα (Δρυμός)
Κομμωτήριο ΕΚ Ευαγγελία Κούρτα (Δρυμός)
Βιβλιοχαρτοπωλείο ΓΡΑΦΗ (Δρυμός)
Fun4all είδη Badminton (Πολίχνη)