Αφιέρωμα για την αθλητική Εκδήλωση του Badminton

02/06/2018

Το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η αθλητική Εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου Μυγδονίας Badminton στο Κλειστό Γυμναστήριο Δρυμού. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και τους γονείς τους, καθώς περιελάμβανε αγώνες Αντιπτέρισης για όλες τις ηλικίες.


Οι αθλητές-τριες μας αγωνίστηκαν σε μεταξύ τους σε παιχνίδια στο αγώνισμα του απλού. Στην ανάπαυλα και καθώς οι αθλητές-τριες έκαναν διάλειμμα, τη σκυτάλη έλαβαν οι γονείς, στους οποίους δόθηκε ρακέτα και φτερό και έπαιξαν και αυτοί αγώνες Badminton, είτε μεταξύ τους είτε με τα παιδιά τους. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι δήλωναν ικανοποιημένοι από τη σωρεία αγώνων και την εμπειρία του παιχνιδιού.


Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης περιλαμβάνεται και η βράβευση του προπονητή μας Σταμάτη Τσιγκιρδάκη. Ο Σταμάτης έλαβε μέρος ως αθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Αντιπτέρισης 2017-18 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, όπου στέφθηκε  Πρωταθλητής Ελλάδος για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομαδική φωτογράφιση για τον διεθνή ανθρωπιστικό θεσμό Solibad, στηρίζοντας έτσι το έργο του και περνώντας μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στα παιδιά.


Λίγο πριν το κλείσιμο, πραγματοποιήθηκε και η λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου.
Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.
Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν οικονομικά και φυσικά τους χορηγούς για τις γενναιόδωρες προσφορές τους: Ελληνικά Μάρκετ (Δρυμός), αθλητικά είδη Fun4all (Πολίχνη), Βιβλιοχαρτοπωλείο γραφή (Δρυμός), Κομμωτήριο Ε. Κούρτα (Δρυμός), Corner καφές-ψιλικά-αρώματα (Δρυμός).