Αφιέρωμα από τη συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U-17 στο Σιδηρόκαστρο

21/04/2018

Το Σάββατο 14 Απρίλιου η ομάδα μας έδωσε το παρών στους Πανελλήνιους Αγώνες της ηλικιακής κατηγορίας Under-17 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Ο Αθλητικός Σύλλογος Μυγδονίας συμμετείχε με 1 αθλητή και 3 αθλήτριες.


Φωτογραφία

Φωτογραφικό Album

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος αγωνίζονταν πρώτη φορά σε Πανελλήνιους Αγώνες, γι' αυτό το λόγο η διοργάνωση αποτέλεσε τεράστια ευκαιρία για αποκόμιση εμπειριών και εντυπώσεων. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από αρκετά μέρη της Ελλάδας (Θράκη, Πελοπόννησος, Αττική, Βοιωτία, Μακεδονία) και από την ομάδα μας έλαβαν μέρος οι κάτωθι: Βακαλόπουλος Μ., Γιαννακίδου Π., Ζώτου Κ. και Πέτρου Κ. Τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαμε ήταν το απλό-αγοριών (Βακαλόπουλος Μ.), απλό-κοριτσιών (Γιαννακίδου Π., Ζώτου Κ., Πέτρου Κ., η οποία κατάφερε την είσοδο στην 16αδα), διπλό-κοριτσιών (Γιαννακίδου Π.- Πέτρου Κ.) και μικτό-διπλό (Βακαλόπουλος Μ.- Ζώτου Κ.).

Φωτογραφία

Φωτογραφικό Album


Η συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες συνδυάστηκε από πολλούς με ολιγόωρη εξόρμηση στις γύρω γραφικές περιοχές του Σιδηροκάστρου, οι οποίες φημίζονται για τον φυσικό πλούτο και τα υπέροχα τοπία!


ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΤΣΙΓΚΙΡΔΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Σε άλλους Πανελλήνιους Αγώνες που διεξάγονταν ταυτόχρονα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, ο προπονητής της ομάδας μας Τσιγκιρδάκης, Σταμάτης κατέκτησε την 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία Ανδρών-Γυναικών και στέφθηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής, κάνοντάς μας έτσι όλους υπερήφανους που τον έχουμε στο δυναμικό της ομάδας μας!
Φωτογραφία


ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  • Στα παιδιά που με αστείρευτη θέληση και πείσμα δέχθηκαν να συμμετέχουν σε αγώνες υψηλού επιπέδου

  • Στον προπονητή για την ατελείωτη στήριξη σε αυτά αλλά και για το χρυσό μετάλλιο

  • Στους γονείς που αψηφούν χιλιόμετρα και αναμονές

  • Στους διοργανωτές

  • Σε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος που μερίμνησαν για τη συμμετοχή μας