Τα φροντιστήρια «ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ» χορηγός του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

15/12/2015

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ» θα είναι ο Χορηγός της Αγωνιστικής Φανέλας για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Για ακόμη μια φορά, η διεύθυνση του φροντιστηρίου στηρίζει έμπρακτα τον τοπικό αθλητισμό ενισχύοντας αφενός το έργο του Συλλόγου, που αφορά όχι μόνο την άθληση του σώματος, την εκμάθηση Αντιπτέρισης, αλλά και την παροχή αθλητικής και κοινωνικής Παιδείας, και αφετέρου τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών για διακρίσεις, τόσο σε τοπικό-περιφερειακό όσο και πανελλήνιο επίπεδο.

Τα φροντιστήρια «ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ» ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 1998 στην Άνω Ηλιούπολη υπό τη διεύθυνση του Χαράλαμπου Γιαννακίδη. Από το 2013 αποκτούν παρουσία και στην περιοχή της Μυγδονίας και συγκεκριμένα στο Δρυμό, δημιουργώντας παράρτημα συνολικής επιφάνειας 100 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο διαθέτει 4 αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο διεύθυνσης και καθηγητών, χώρο αναλωσίμων και γραμματείας.

Φροντιστήρια «Νέο Δυναμικό»:

Διεύθυνση:

• Δρυμός, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 76 (τηλ. 23940.33070)
  • Άνω Ηλιούπολη, στην οδό Χάνι Γραβιάς 33 (τηλ. 2310.667857)

Πληροφορίες:
facebook/neodynamiko

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση για τη χορηγία στο Σύλλογό μας και ευχόμαστε Καλές Επιτυχίες!