Κλείσιμο αγωνιστικής περιόδου και ανασκόπηση της χρονιάς

22/06/2015

Το Σάββατο 19/06 έλαβε χώρα και η τελευταία προπόνηση στο ΔΑΚ Μυγδονίας. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, τα μέλη  της ομάδας αποχαιρετίστηκαν και έδωσαν νέο ραντεβού τον ερχόμενο Αύγουστο.

Κάνοντας ένα γενικό απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ  σημείωσε αρκετές επιτυχίες στα περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα ενώ παράλληλα σημειώθηκε τεράστια αύξηση νέων αθλητών στο δυναμικό του.

 

14 ΜΕΤΑΛΛΙΑ στους ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγκεκριμένα,  στους περιφερειακούς αγώνες που πραγματοποίθηκαν σε δυο φάσεις, το φθινώπορο και την άνοιξη αντίστοιχα, για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, οι αθλητές και οι αθλήτριες κατάφεραν να φέρουν στον τόπο μας 14 μετάλλια, 12 χάλκινα και 2 ασημένια!  Οι διακριθέντες:

Χατζηκαλλία Δ. (χάλκινο)    Παύλος Μ. (χάλκινο)

Αλεξανδρίδου Ανθ. (χάλκινο)    Αλεξανδρίδου Α.(αργυρό)

Διαμέλα  Ν. (4 χάλκινα)    Τσιουμλέκη Μ.  (αργυρό, χάλκινο)

Γαλάνης Νικόλαος (χάλκινο)    Ζώτου Κ. (χάλκινο)

και Γούσιου Ε. (2 χάλκινα)
 

(link1) (link2) (link3)  (link4)
   

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διακρίση σημειώθηκε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ που πραγματοποιήθηκε στο Σιδηρόκαστρο στις 18-19 Απριλίου. Στο αγώνισμα του διπλού-γυναικών, οι Ν. Διαμέλα και Μ. Τσιουμλέκη κατάφεραν να ανέβουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να δοξάσουν τη Μυγδονία και το Ωραιοκάστρο με ακόμη μια πανελλήνια διάκριση!

 

(link)

 

Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ

Η σκληρή δουλειά και ο πρωταθλητισμός δεν αποδεικνύονται μόνο σε συλλογικό επίπεδο. Οι αθλήτριες του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Μυγδονίας, Ε. Γιαννοπούλου και Ν. Διαμέλα, έλαβαν μέρος στο 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων-ΕΠΑΛ και κατέλαβαν στο αγώνισμα του διπλού-κοριτσιών την Τρίτη θέση. Μια τεράστια διάκριση για το Λύκειο της Μυγδονίας, μια τεράστια διάκριση για τον ίδιο τον τόπο μας.

(link)

 

ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ο Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ διοργάνωσε φέτος δυο φιλικά εσωτερικά τουρνουά. Η αρχή έγινε με το «Εορταστικό Τουρνουά» που πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιανουαρίου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες υποδέχθηκαν το νέο έτος, δίνοντας μεταξύ τους μια σειρά νοκ άουτ αγώνων, πραγματοποιώντας παράλληλα μια πολύ καλή προετοιμασία εν όψει των β’ φάσης των περιφερειακών, που πραγματοποιήθηκαν στην Θέρμη τον Φεβρουάριο και Απρίλιο. Οι νικητές:

Χρυσό: Αλεξανδρίδου Ανθ.
Αργυρό: Χατζηκαλλία Δ.
Χάλκινο: Καραγκιοζίδου Κ.
Χάλκινο: Αλεξανδρίδου Α.


 (link1) (link2)

Το Τοπικό Τουρνουά Αντιπτέρισης

Την παράσταση έκλεψε το «2ο Τουρνουά Μπάντμιντον Μυγδονίας» που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Δρυμού στις 17 Μαίου. Αυτή η διοργάνωση που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί πλέον θεσμό για τη Μυγδονία και το Ωραιόκαστρο. Συμμετείχαν 22 αθλητές και αθλήτριες των μικρών ηλικιακών κατηγοριών. Επίσης, στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές του Ελληνικού Κολλεγίου και του Επίκουρου Πολίχνης. Οι νικητές:
 

Αγόρια Κ11
1η θέση Προβατίδης Γ. (ΕΑΤΕΚ)
2η θέσηΚυρίμης Σ. (ΕΑΤΕΚ)
3η θέση Αναστασιου Ε. (ΕΑΤΕΚ)
3η θέση Παπακονδύλης Π. (ΕΑΤΕΚ)

Κορίτσια Κ11
1η θέση Καραγκιοζίδου Κ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
2η θέση Τσώτση Ε. (ΕΑΤΕΚ)  
3η θέση Αθανασιάδου Γ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
3η θέση Ζώτου Κ.
 

Αγόρια Κ13
1η θέση Μουρατίδης Δ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
2η θέση Τσώτσης Δ. (ΕΑΤΕΚ)
3η θέση Πετράκης Μ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)  
3η θέση Μαβίλης Α. ω(ΕΑΤΕΚ)

Κορίτσια Κ13
1η θέση Γούσιου Ε. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
2η θέσηΧατζηκαλλία Δ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
3η θέση Αλεξανδρίδου Ανθ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)
3η θέση Χατζηευστρατίου Μ. (Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ)

 

(link1) (link2)

Οι επιδείξεις στα σχολεία

Κατά τη διάρκεια της απερχόμενης σχολικής περιόδου, μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν σειρά επιδείξεων στα τρια δημοτικά σχολεία της Μυγδονίας, στα πλαίσια του- εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας- αναπτυξιακού προγράμματος «Μπαντμιντόραμα». Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός ότι όλα εξοπλίστηκαν με ρακέτες και φτερά, με απώτερο σκοπό να καλλιεργηθεί το άθλημα της Αντιπτέρισης στα Δημοτικά σχολεία της περιοχής μας.

(link)

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν και βοηθούν με τον τρόπο τους εξωαγωνιστικά την ομάδα, κάτι το οποίο δεν περνά απαρατήρητο από έμας. Τους «μεγάλους» αθλητές που παραμένουν δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν, όπως συνέβη με τα τουρνουά, τους γονείς που είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστεί ο Σύλλογος, τις διευθύνσεις και το διδακτικό προσωπικό των Δημοτικών Σχολείων Δρυμού, Λητής και Μελισσοχωρίου, και τέλος, τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΡΙΣΤΑ (ΣΑΜΑΡΑ) για τη χορηγία στις φανέλες των αθλητών!

Αλλά και να συγχαρούμε, τους προπονητές για το δύσκολο και ιερό έργο που έβγαλαν εις πέρας και φυσικά τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας τίμησαν με την παρουσία και τις διακρίσεις τους τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο!

 

Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό αντάμωμα τον Αύγουστο στο ΔΑΚ Μυγδονίας!!