Χάλκινο Μετάλλιο για το Λύκειο Μυγδονίας στο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης

24/03/2015

Μια τεράστια επιτυχία επιφύλασσε για τον τόπο μας το 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΛΥΚΕΙΩΝ-ΕΠΑΛ. 

Οι μαθήτριες Διαμέλα Ν. από τον Δρυμό και Γιαννοπούλου Ε. από το Μελισσοχώρι κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού-γυναικών.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Λιβαδειά Βοιωτίας. Αποτελεί ένα νέο θεσμό για τα δρώμενα της Παιδείας και του Αθλητισμού, παρέχοντας στους νικητές μοριοδότηση «πανελληνιονίκη» για τις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι μαθήτριες εκπροσώπησαν το Ενιαίο Λύκειο Δρυμού, το οποίο απέκτησε την πρώτη του διάκριση σε πανελλήνιους σχολικούς αγώνες. Τα κορίτσια είναι αθλήτριες του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ και ξεκίνησαν την Αντιπτέριση από μικρή ηλικία στην ομάδα μας. Αμφότερες έχουν κατακτήσει στο παρελθόν αρκετούς πανελλήνιους τίτλους αλλά ο συγκεκριμένος είναι ο πρώτος στους σχολικούς αγώνες Λυκείων.

Πέρυσι, στην ίδια διοργάνωση, υπήρξε ανάλογη διάκριση για τον τόπο μας. Η Μαρίνα Καρυπίδου από τον Δρυμό αναδείχθηκε χρυσή πρωταθλήτρια εκπροσωπώντας το Ελληνικό Κολλέγιο (link).

Ο Α.Σ. BADMINTON ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ συγχαίρει θερμά το Ενιαίο Λύκειο Μυγδονίας για αυτή τη μεγάλη επιτυχία, και ιδιαίτερα τις δυο αθλήτριες που την πραγματοποίησαν! Νιώθοντας παράλληλα περηφάνια που τα «δικά του παιδιά» καταφέρνουν να τιμούν τον τόπο μας μέσα από το άθλημα της Αντιπτέρισης!

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες του Ελληνικού Κολλεγίου για την κατάληψη της 1ης και 2ης θέσης στο ίδιο αγώνισμα, αλλά και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος!