Αυλαία με μετάλλια στη Β’ φάση- Ανασκόπηση των Περιφερειακών Αγώνων 2014-15

07/04/2015

Το Σαββατοκύριακο 4  και 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι τελικές φάσεις για τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες. Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας των U11,U13,U17 και Ανδρών-Γυναικών έπαιξαν το τελευταίο τους «χαρτί», παλεύοντας για κάποια διάκριση που θα τους προσέφερε ικανοποιητική βαθμολογία, ώστε να πάρουν ένα από τα «εισιτήρια» που οδηγούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, τα οποία αναμένεται να διεξαχθούν το επόμενο προσεχές διάστημα.

Τα πρώτα χαμόγελα για τον Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ήρθαν το Σάββατο από τα 11ρια. Οι αθλήτριες Αλεξανδρίδου Α. και Ζώτου Κ.-στην πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημους αγώνες -κατέκτησαν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στο απλό κοριτστών. Αργότερα, στην Ανδρών-Γυναικών, η Διαμέλα Ν. και ο Γαλάνης Νικόλαος πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις, με τον τελευταίο να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του απλού.

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Το πρωί στην U13 η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε στο απλό κοριτσιών από την Αλεξανδρίδου Ανθ.και στην U17 από τον Παύλο Μ. και την Γούσιου Ε., με τους τελευταίους να κατακτούν το χάλκινο ως συμπαίκτες στο αγώνισμα του μικτού. Χάλκινο για την Ευδοκία και στο διπλό γυναικών.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για τις σπουδαίες διακρίσεις τους, αλλά κυρίως να εξάρουμε το ήθος, την  αποφασιστικότητα και το θάρρος που έδειξαν, αντιμετωπίζοντας αρκετά δύσκολους αντιπάλους!

 

  • Ανασκόπηση των Περιφερειακών Κ&Δ Μακεδονίας- Προκριματικών Πανελληνίων Αγώνων

Ένα ακόμη περιφερειακό έφτασε στο τέλος του και οφείλουμε να κάνουμε έναν απολογισμό. Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε περιφερειακό επίπεδο (Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ) και χωρίζονται σε δυο φάσεις. Οι αθλητές που συγκεντρώνουν την καλύτερη βαθμολογία  προκρίνονται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών τους. Κατά την πρώτη και δεύτερη φάση, που διεξήχθησαν τον Νοέμβριο- Δεκέμβριο και Φεβρουάριο-Απρίλιο αντίστοιχα , ο Αθλητικός Σύλλογος Μυγδονίας κατάφερε να κατακτήσει 12 χάλκινα και 2 ασημένια μετάλλια σε όλα τα αγωνίσματα. Στους αγώνες συμμετείχαν οι  Χατζηκαλλία Δ. (χάλκινο), Ρωφαλίκου Ε., Μιχαήλ Π. (χάλκινο), Μπέλτση Μ., Αλεξανδρίδου Ανθ. (χάλκινο), Αλεξανδρίδου Α. (αργυρό), Μπάλλα Ε. (ΑΔΩΝΙΣ),  Διαμέλα  Ν. (4 χάλκινα), Μ. Τσιουμλέκη (αργυρό, χάλκινο), Γαλάνης Νικόλαος (χάλκινο), Ζώτου Κ.(χάλκινο) και Γούσιου Ε. (2 χάλκινα).
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες τίμησαν επάξια τη φανέλα του Συλλόγου μας και γι' αυτό νιώθουμε Υπερήφανοι!

Επόμενο «ραντεβού» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα…