Ολοκληρώθηκαν στην Θέρμη οι αγώνες των U-13 και U-17

02/12/2014

Η Α’ φάση για τις U-13 και U-17 έλαβε τέλος. Ο Αθλητικός Σύλλογος Μυγδονίας εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές του και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες, με κάποιους από αυτούς να κάνουν το ντεμπούτο τους σε επίσημο αγώνα. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι πέντε από τους έξι συμμετέχοντες κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα της Αντιπτέρισης, και οι αγώνες αυτοί αποτελούν εξαιρετική ευκαιρία για αποκόμιση εμπειριών.

Στα 13ρια αγωνίστηκαν η Αλεξανδρίδου Ανθ. και ο Μπάλλα Ε. στην πρώτη του συμμετοχή. Αρχικά, τα παιδιά δεν τα κατάφεραν στο απλό, ενώ στο μικτό τα πήγαν πολύ καλύτερα αφού, αν και αγωνίζονταν πρώτη φορά ως συμπαίκτες, κόντραραν και δυσκόλεψαν τους αντιπάλους.

Στα  17ρια συμμετείχαν από την ομάδα μας οι Χατζηκαλλία Δ., Ρωφαλίκου Ε., Μιχαήλ Π. και στην πρώτη της συμμετοχή η Μπέλτση Μ. Ο Παύλος κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα στο απλό με 2-1 σετ αλλά στη συνέχεια «έπεσε» στον πρωταθλητή της κατηγορίας Κορδάλη. Στο μικτό με την Ρωφαλίκου έχασαν στις λεπτομέρειες. Στα υπόλοιπα αγωνίσματα, η Χατζηκαλλία και η Μπέλτση προσπάθησαν αρκετά στο απλό και διπλό αφήνοντας θετικές εντυπώσεις!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!

Η Α’ φάση των Περιφερειακών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας-Προκριματικών Πανελληνίων Αγώνων ολοκληρώνεται την Κυριακή 14/12 με τις κατηγορίες U-11 και Ανδρών-Γυναικών.

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο ΑΛΜΠΟΥΜ