Τελος αγωνιστικης περιοδου 2013-14- Ανασκοπηση τησ χρονιασ

19/06/2014

Την Πέμπτη 19/06 πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση στο ΔΑΚ Μυγδονίας.  Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας αποχαιρετίστηκαν και έδωσαν το επόμενο «ραντεβού» τον Σεπτέμβριο.

Τη φετινή χρονιά ο Α.Σ. BADMINTON ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ σημείωσε αξιόλογες παρουσίες στα Περιφερειακά  Πρωταθλήματα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, στα Πανελλήνια και στο Σχολικό Λυκείων ενώ παράλληλα έκαναν εγγραφή αρκετοί νέοι αθλητές και αθλήτριες.

Η χρονιά ξεκίνησε με επιδείξεις του αθλήματος στα Δημοτικά Σχολεία του Δρυμού, Λητής και Μελισσοχωρίου. Τα μέλη της ομάδας συνεργάστηκαν άψογα με τις διευθύνσεις και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων ενώ οι μαθητές έδειξαν κατενθουσιασμένοι. Αρκετά από τα παιδιά γνώρισαν το Μπάντμιντον και έπιασαν για πρώτη φορά ρακέτα και φτερό.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα Προκριματικά Πανελληνίων της Περιφέρειας Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Πέντε αθλήτριες από τον Δρυμό και μια από το Μελισσοχώρι κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και να κατακτήσουν συνολικά 14 μετάλλια: Φώνη Σταυρούση, Διαμέλα, Ν. Τσιουμλέκη Μ., Σωτηρία Ρωφαλίκου, Ρωφαλίκου Ε. και Γιαννοπούλου Ε.

Στα Πανελληνία δεν ήρθε κάποιο μετάλλιο, όμως η παρουσία της ομάδας ικανοποιητική και η προσπάθεια που καταβλήθηκε τεράστια. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη χρυσή διάκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων από την Καρυπίδου Μ. με το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Τέλος, η χρονιά έκλεισε με την επιτυχημένη διεξαγωγή του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ στον Δρυμό. Το τουρνουά αποτελεί ένα νέο θεσμό στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Έλαβαν μέρος τέσσερις καινούριοι αθλητές της ομάδας. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να συμμετέχουν σε αγώνες Μπάντμιντον και να συλλέξουν εμπειρίες: Αλεξανδρίδου Ανθ., Βακαλόπουλος Ε. (χάλκινο), Λεούδης Ι. (αργυρό) και Πετράκης Μ. (αργυρό).

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν κοντά στον σύλλογο αυτούς τους 10 μήνες, τα Δημοτικά Σχολεία Δρυμού, Λητής και Μελισσοχωρίου

και ξεχωριστά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες και τίμησαν με τη παρουσία τους την ομάδα μας, είτε κατακτώντας κάποιο μετάλλιο είτε όχι: Γιαννοπούλου Ε. (χάλκινο), Ρωφαλίκου Ε. (χάλκινο), Ρωφαλίκου Σωτηρία( χάλκινο), Τσιουμλέκη Μ. (αργυρό, χάλκινο), Διαμέλα Ν. (αργυρό και 5 χάλκινα), Αριστείδης Γκαλέτσης, Μαγδαληνή Βαρελά, Στέλιος Κωσταντινίδης, Φώνη Σταυρούση (χρυσό, αργυρό και χάλκινο), Παπανικολάου Μ.Ν. ( χάλκινο), Γιάννης Γαλάνης,  Αλεξανδρίδου Ανθ., Βακαλόπουλος Ε. (χάλκινο), Λεούδης Ι (αργυρό), Πετράκης Μ (αργυρό), Παπαδόπουλος Μ.